Au acaparat podiumul la Cupa Tyr-Flykick

Inotatorii suceveni au cucerit nu mai putin de 59 de medalii la Cupa Tyr-Flykick, concurs ce a avut loc la Baia Mare, in prezenta a 300 de sportivi.

Performerele delegatiei au fost Maria Verciuc si Ioana Ursu, care au castigat cate sase probe si au primit titlul de cel mai bun sportiv la categoria 13, respectiv 12 ani. CSS-LPS Suceava a mai urcat pe podium prin Ioan Socoliuc (doua medalii de argint si doua de bronz), Daria Lucan (trei medalii de aur, doua de argint si una de bronz), Teodor Plamada (o medalie de argint), Oana Sauciuc (doua medalii de argint si doua medalii de bronz), Petriana Popovici (doua medali de argint si doua de bronz), Ingrid Sofronea (o medalie de argint si una de bronz), Paul Panait (doua medalii de argint si una de bronz), Paula Boleacu (o medalie de aur, trei de argint si una de bronz), Stefan Trocin (o medalie de aur, o medalie de argint si una de bronz), Amalia Burlacu (o medalie de aur), Maria Moscaliuc (doua medalii de argint), Alexia Burlacu (doua medalii de bronz), Ioan Verciuc (o medalie de aur, doua de argint si trei de bronz) si Andrei Andrian (cinci medalii de argint si una de bronz). Maria Verciuc, Ioana Ursu si Oana Sauciuc au punctat inclusiv in clasamentul open.

Felicitari sportivilor pentru rezultatele frumoase si succes la Campionatele Nationale. Multumim celor care ne stau alaturi si care au contribuit la obtinerea acestor rezultate: conducerea CSS-LPS Suceava, conducerea Scolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, domnului director Sorin Rata, domnului Catalin Bunduc de la Victoria Gym, MADO Suceava si parintilor acestor minunati copii”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au acaparat podiumul la Cupa Tyr-Flykick"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*