Atleții dorneni au urcat pe podium la naționalele indoor

Atletii suceveni au cucerit cinci medalii la etapa finala a Campionatului National indoor rezervat seniorilor si tineretului, competitie desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute in Sala Complexului National “Lia Manoliu” din Bucuresti.

Cele mai prestigioase rezultate le-a obtinut Claudia-Ionela Costiuc, sportiva pregatita de Cristian Prasneac la CSM Vatra Dornei cucerind titlul national la tineret si medalia de bronz la senioare in proba de 800 de metri, acolo unde stabilit si un nou record personal: 2 minute, 9 secunde si 54 de sutimi.

La randul lui, mezinul delegatiei dornene, Alexandru Prasneac, a reusit, la doar 16 ani, sa urce pe ultima treapta a podiumului la categoria tineret in proba masculina de 800 de metri.

Chiar daca sunt inca juniori II, Claudia si Alexandru au facut doua curse de exceptie, atat in calificari, cat si in finale, unde au venit si medaliile”, a precizat antrenorul dornean Cristian Prasneac.

Andrei Ihnatiuc, dublu medaliat la tineret

In cadrul aceluiasi concurs s-a remarcat si Andrei Ihnatiuc, sportivul pregatit de Bogdan Roscaneanu la CSS Radauti si CSM Dorna cucerind, la categoria tineret, medalia de argint in proba de 3.000 de metri si pe cea de bronz in cursa de 1.500 de metri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Atleții dorneni au urcat pe podium la naționalele indoor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*