Atleta suceveană Talida Sfârghiu a ratat la fotofinish o medalie la Campionatele Europene U20 de la Tallinn

România a fost reprezentată de trei sucevence la Campionatele Europene de atletism pentru juniori I ce au avut loc zilele trecute la Tallinn, în Estonia.

Cea mai bun rezultat a fost obținut de Talida Sfârghiu, sportiva pregătită de Elena-Erzilia Țâmpău la CSM Suceava și CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc ocupând locul 4 în finala probei de 1.500 de metri, la doar 15 sutimi de secundă în spatele medaliatei cu bronz, iberica Mireya Arnedillo. ,

Colega sa de club, Mădălina Sîrbu a ocupat locul 3 în Finala B a cursei de 5.000 de metri, unde a reușit un personal best, după ce a trecut linia de sosire în 16 minute, 57 de secunde și 90 sutimi.

La doar 16 ani, Claudia Ionela Costiuc, de la CSM Dorna Vatra Dornei, a ocupat ultimul loc în seriile de calificare ale probei de 800 de metri.

România a fost reprezentată la Campionatele Europene de la Tallinn de 17 atleți, trei dintre aceștia fiind prezenți în finale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Atleta suceveană Talida Sfârghiu a ratat la fotofinish o medalie la Campionatele Europene U20 de la Tallinn"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*