Aşteaptă banii lui Pinalti

Desi a trecut mai bine de o luna de la cedarea lui Marius Onciu si Andrei Rohetki la Ceahlaul Piatra Neamt, presedintele Ciprian Anton (foto) habar n-are de suma pe care urmeaza sa o incaseze Cetatea din transferurile celor doi jucatori, nici data la care acesti bani ar trebui sa ajunga in conturile clubului sucevean, intreaga tranzactia fiind cuprinsa de o secretomanie totala.

Banii exista si vor ajunge in transe. Chiar daca nu este foarte mare, aceasta suma poate asigura o parte din ce ne-am propus noi la Suceava. Am sa zic suma totala in momentul in care vor veni acesti bani”, sunt singurele amanunte dezvaluite la Plus TV de bossul de pe Areni.

Ciprian Anton s-a erijat in schimb intr-un aparator al imaginii primarului Ion Lungu, mentionand din nou ca edilul-sef nu are nicio implicare in tranzactia efectuata acum o luna intre Cetatea si Ceahlaul. “Eu am purtat acele discutii. Nu vreau ca lumea sa-si faca vreo impresie gresita, pentru ca am vazut foarte multe comentarii conform carora jucatorii ar fi fost cedati la alte nivele si ca discutiile s-ar fi purtat intre alti oameni”, a completat presedintele “galben-albastrilor”.

Desi nu fost niciodata recunoscuta la nivel oficial, respectiva suma de transfer este estimata intre 50 000 si 75 000 de euro, o suma echivalenta cu bugetul clubului sucevean pe doua luni de zile.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *