Şase ore de handbal

Iubitorii handbalului din Suceava vor putea asista sâmbătă la un maraton handbalistic, desfăşurat pe parcursul a şase ore. Duelul dintre Universitatea Suceava şi CSM Bucureşti, programat la ora 11:00, va fi precedat de un meci al echipei a doua a “studenţilor”, contra formaţiei HC Vaslui, dupa care, in teren va intra echipa de junioare I a LPS Suceava.

Universitatea II Suceava şi HC Vaslui se întâlnesc sâmbătă dimineaţă într-un joc contând pentru etapa a 8-a a campionatului Diviziei A1. Meciul reprezintă un veritabil derby al seriei, în condiţiile în care cele două echipe ocupă primele poziţii în clasament, fiind la egalitate de puncte. Pentru a se menţine în fotoliul de lider echipa suceveană trebuie să se impună în faţa unui adversar puternic, care şi-a adjudecat victoria în meciul de pe teren propriu cu scorul de 28-23. Echipa pregătită de Răzvan Bernicu are moralul ridicat, după ce în etapa precedentă a detronat Politehnica Iaşi. Meciul dintre Universitatea II Suceava şi HC Vaslui va avea loc sâmbătă, de la ora 9:00, în sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava.

În aceiaşi zi, de la ora 13:00, echipa de junioare I de la LPS Suceava va susţine a doua partidă acasă din acest sezon. Fetele pregătite de Dorel Ţugurlan vor înfrunta ultima clasata LPS Oneşti, într-un meci care contează pentru etapa a VI-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şase ore de handbal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*