Șase medalii la Crosul Unirii

Atletii dorneni au participat, sambata trecuta, la cea de 43-a editie a Crosului Unirii de la Alba Iulia, concurs organizat pentru a celebra marea unire de la 1 decembrie 1918. La finalul intrecerii din Ardeal, sportivii indumati de Constantin Nichita si Cristian Prasneac si-au trecut in cont sase prezente pe podiumul festivitatii de premiere.

Performerii delegatiei dornene au fost Andrei Leanca, cel care a castigat cursa de 4.000 de metri destinata juniorilor 2, Cornelia Roxana Puscasu, care a sosit pe primul loc la categoria junioare 3 si Claudiu Daniel Mihaescu, care s-a impus in proba de 1.500 de metri rezervata copiilor 2.

Zestrea de medalii a atletilor din Vatra Dornei a fost completata de Florin Asimionesei, sosit pe locul al 3-lea la juniori 1, Alexandru Miron, care a ocupat aceiasi pozitie la categoria copii 2 si Andreea Mezdrea, care a urcat pe ultima treapta a podiumului in cursa destinata copiilor 2.

La finalul intrecerii, profesorul dornean Constantin Nechita s-a declarat foarte multumit de rezultatele obtinute de elevii Liceului “Ioan Luca Caragiale”, in conditiile in care la Crosul Unirii au alergat peste 500 de copii din intreaga tara. De asemenea, antrenorul Cristian Prasneac a tinut sa multumeasca municipalitatii din Vatra Dornei pentru sprijinul acordat atletilor din localitate.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Șase medalii la Crosul Unirii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*