Armonia şi-a aflat adversarii

Armonia Fălticeni şi-a aflat săptămâna trecută numele adversarilor pe care îi va întâlni în sezonul 2014/2015 al Ligii I la fotbal feminin, al doilea la acest nivel din istoria echipei de pe malul Şomuzului.

Astfel, în urma Adunării Generale a cluburilor de fotbal feminin, ce a avut loc vinerea trecută, la Bucureşti, s-a luat decizia să fie păstrat vechiul sistem competiţional al Ligii I, cel cu două serii geografice. Armonia va evolua în seria de est, alături de formaţiile Oţelul Galaţi, Viitorul Buzău, Selena Constanţa, Navobi Iaşi şi FCM Măgura Bacău.

Ca noutate, începând din toamnă va fi organizată şi o Ligă de Tineret, rezervată jucătoarelor sub 16 ani, care ar urma să se desfăşoare sub formă de turnee, în pauzele competiţionale, pe terenul fiecărei echipe.

Prezent la şedinţa de la FRF, antrenorul echipei din Fălticeni, Marcel Irimie, spune că va acorda o atenţie sporită Ligii de Tineret. “Noi ne bazăm pe un lot de jucătoare foarte tinere, cu o medie de vârstă de doar 16 ani, aşa că vom încerca o clasare cât mai sus în această Ligă de Tineret. În ceea ce priveşte Liga I, acolo obiectivul nostru este o clasare pe primele trei locuri la finalul sezonului regulat, adică să prindem play-off-ul”, a declarat principalul Armoniei, Marcel Irimie.

Noul sezon al Ligii I la fotbal feminin va debuta pe 7 septembrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Armonia şi-a aflat adversarii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*