La un punct de play-off

Armonia Falticeni primeste duminica, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului, vizita formatiei Olimpia II Cluj, in primul meci  oficial pe care fetele antrenate de Marcel Irimie si Alin Rotariu il disputa in acest an pe teren propriu.

Este un meci de totul sau nimic pentru noi. Daca-l castigam avem sanse sa terminam pe locul secund la finalul sezonului regulat, iar daca obtinem un egal ne asiguram matematic calificarea in play-off. Nu vrem sa pierdem, pentru ca atunci ne-am complica situatia in clasament si ar trebui sa tremuram pentru indeplinirea obiectivului. Fetele sunt dornice de victorie chiar daca ne asteapta un meci dificil. Clujencele vor revansa dupa victoria noastra din tur si stiu ca au cooptat in lot si jucatoare de la prima echipa pentru meciul de la Falticeni. Noi mizam in plus si pe prezenta numeroasa a publicului la acest meci”, a declarat antrenorul principal al Armoniei Falticeni, Marcel Irimie.

Tehnicianul sucevean se confrunta cu o singura absenta in cadrul lotului, cea a Lacrimioarei Perijoc, plecata la echipa nationala de box feminin a Romaniei.

Meciul va fi condus de o brigada de arbitri din Botosani, alcatuita din centralul Denis Andrei Cretu, asistat la cele doua margini de Radu Cretu si Mihaita Adrian Noroc.

Programul etapei a XII-a:
Armonia Falticeni – Olimpia II Cluj
Ladies Targu Mures – FC Magura Bacau
Heniu Prundu Bargaului – Vasas Odorhei
Viitorul Reghin va sta in aceasta runda.

Clasament: Heniu Prundu Bargaului 30p, 2. Vasas Odorhei 22p, 3. Armonia Falticeni 18p, 4. Olimpia II Cluj 13p, 5. Viitorul Reghin 12p, 6. Ladies Targu Mures 3p, 7. FC Magura Bacau 0p.

In meciul tur, Armonia Falticeni s-a impus in fieful clujencelor, cu scorul de 2-1.

COMENTARII:

2 Comentarii la "La un punct de play-off"

  1. Care filmeaza o echipa aflata la retrogradare!?doar vreun plod ceva pe un tel. Cu camera VGA

  2. azi la Pascani, la meciul CSM Pascani-Aerostar Bacau juniori A1 contand pt etapa interjudeteana aceasta brigada de arbitri au facut meciul praf,acum inteleg de ce la Botosani arbitrii sunt batuti ca hotii de cai si alergati cu furci si topoare

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*