Argint pentru dansul sucevean

Duminică, 22 martie, la Târgu Mureş, la Cupa Dance Art din cadrul Campionatului Naţional de dans sportiv, perechea Claudiu Apostol şi Andreea Georgiana Ciobanu a obţinut locul II, cea mai bună clasare de până acum în concursurile la care cei doi copii de la Clubul Boom Dance Suceava au participat. Este a 15-a competiţie în care cei doi tineri artişti au evoluat, cu rezultate din ce în ce mai bune.

Claudiu Apostol şi Andreea Ciobanu sunt membri ai clubului Boom Dance Suceava, afiliat la Federaţia Naţională de Dans Sportiv. Clubul sucevean a devenit, în cei doi ani şi jumătate de când s-a înfiinţat, o pepinieră de valori, punându-se astfel bazele la Suceava a unei veritabile şcoli de dans sportiv, cu rezultate excelente începând de anul trecut.

De la începutul anului viitor, perechea de dansatori Claudiu Apostol şi Andreea Ciobanu, datorită rezultatelor foarte bune obţinute şi a punctelor acumulate până acum, vor trece într-o clasă superioară de evoluţie – clasa E. În perioada următoare, Claudiu şi Andreea intenţionează să participe la mai multe concursuri în străinătate, pentru a dovedi măsura valorii lor.

Claudiu Apostol, de 12 ani este elev în clasa a VI-a la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Suceava iar Andreea Ciobanu, de 11 ani, învaţă tot la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, dar cel din Botoşani. Cei doi s-au întâlnit pe ringul de dans al clubului sucevean Boom Dance, şi, îndrumaţi fiind de profesorul Sergiu Tihon din Chişinău, au devenit în scurtă vreme adevărate vedete la Suceava şi, de puţin timp, pe plan naţional.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *