Argint de la malul mării

În urmă cu o săptămână învingeau cu 7-6 şi îşi făceau vise despre turneul final de la Constanţa. Astăzi bianconeri sunt obosiţi şi puţin descumpăniţi. O vorbă românească spune: “la pomul lăudat să nu te duci cu sacul“… şi băieţii de la Interconti au simţit-o din păcate pe propria piele. Ca să înţelegeţi mai bine, imaginaţi-vă un turneu organizat de fiica lui Mircea Sandu atât de bine încât din cele 24 de echipe care ar fi trebuit să participe, nu mai puţin de 15 s-au retras!

După ce au parcurs aproape 600 km, în seara zilei de joi, 18 iunie, sucevenii s-au cazat la hotelul Mureş din Saturn. Vineri la orele 9,30 s-au stabilit grupele. Deşi cei de la Interconti veniseră pregătiţi cu ghete de iarbă sau măcar pentru un teren artificial, cum au jucat în Suceava, surpriza neplăcută a fost terenul cu nisip. O altă neplăcere a fost creată de intervalul orar în care s-au desfăşurat partidele… 12 – 16 ! Asta deoarece în timpul dimineţii şi seara, tot acolo, se desfăşura si turneul “vedetă” cu jucători de la Urziceni, Dinamo, Sportul, Steaua sau Timişoara.

Interconti a fost repartizată în grupă cu moldovenii de la Paşcani şi cu oltenii din Craiova şi Slatina. Cu un set de echipament nou, albastrul de Voroneţ fiind “promovat” şi la malul mării, sucevenii au trecut cu 4-3 de păşcăneni şi cu 5-0 de craioveni. Fiind deja calificată în finala Cupei Seniorilor, în ultimul meci, cu cei de la Slatina, Interconti a încercat să se menajeze, pierzând cu 5-2.

Finala a fost împotriva mult mai titraţilor de la CS Design Construct Braşov, echipă ce a trecut în faza grupelor de Agrostar Gorj, cu scorul de 4-2, şi de cei de la Vaslui, cu scorul de 6-4. Deşi au dominat partida, sucevenii au trebuit să se recunoască învinşi. Braşovenii s-au impus cu scorul de 3-1, pentru Interconti marcând Constantin Dan Magdalena.

GazetaSV are deosebita plăcere să vă prezinte sucevenii care au adus de la Mangalia medaliile de argint:
Alexandru Vornicu, Marius Mihai, Cezar Nacu, Florin Cojocariu, Petru Scutelnicu, Vladimir Razlog, Vasile Tcaciuc, Constantin Dan Magdalena, Dan Cazacu, Ion Huluba, Vasile Mosuc, Sorin Nicoara si Iulian Ionesei.

foto by Bogdan Gabriel Radasanu

vezi o galerie foto de la malul mării…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Argint de la malul mării"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*