Areni, peste Arena Naţională

Primarul Sucevei, Ion Lungu, este de părere că stadionul Areni are unul dintre cele bune gazoane din ţară, mai bun chiar decât Arena Naţională. Şeful administraţiei locale susţine că acesta este unul dintre motivele pentru care Federaţia Română de Fotbal a decis să organizeze la Suceava finala Cupei României la fotbal feminin.

“Aşa cum am anunţat în urmă cu o lună de zile, am dat acceptul din partea municipalităţii ca să găzduim această finală. Este o onoare pentru noi, aici are un merit şi Primăria şi vă spun de ce. Avem un gazon foarte bun, unul dintre cele mai bune gazoane din ţară. Terenul de joc din Suceava este mai bun chiar decât cel de pe Arena Naţională. Acesta este unul dintre atuurile pentru care municipiul Suceava a fost ales să găzduiască finala Cupei României la fotbal feminin. Aşadar, astăzi, de la ora 17:00, vă aşteptăm pe stadion, intrarea este liberă!”, a anunţat primarul Sucevei.

Tot la capitolul sport, Ion Lungu a ţinut să felicite echipa de fotbal Rapid Suceava pentru menţinerea în Liga a 2-a şi a anunţat că va încerca să găsească o soluţie pentru rezolvarea problemelor de la handbal.

“Rămânem alături de sportul sucevean. Chiar dacă s-au modificat regulamentele, eu felicit echipa Rapid pentru că a rămas în Liga a 2-a. Vrem să punem în aplicare acel proiect de fuziune a echipelor Rapid şi Sporting pentru a crea o echipă puternică de Liga a 2-a la Suceava. Voi avea la sfârşitul săptămânii o discuţie cu domnul rector Popa pentru a vedea ce putem face mai departe la echipa de handbal. Acolo lucrurile sunt mai delicate, dar Primăria rămâne alături de handbal şi de celelalte sporturi de la nivelul municipiului Suceava”, a mai spus Ion Lungu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Areni, peste Arena Naţională"

 1. Baaaaa mie mi-ar fi si rusine sa zic asa ceva…stiind ca stadonul ala se darama pe noi.IAr tu stai in vile cu piscine si invarti milioane de euro si zici ca la primarie nu sunt bani.nenorocitule

 2. Tot ce conteaza este ca mi-am maritat fiica la Conacul Domenesc !!!
  Baiatu si-a deschis club in centru Sucevei si e merge bine…. Mai ales ca si-a deschis terasa pe esplanada si clientii fac consumatie …

  Ma doare pe mine undeva de fotbalisti de la Rapid Suceava ca au ramas in liga a 2 -a …. Anul viitor o sa le reduc mai mult din finantare ….

  Cat despre handbal ? „Lucrurile au inceput sa fie mai delicate ” in momentu cand am oprit finantare catre handbal !!! Ca au plecat o parte dintre jucatori si ca nu le-au convenit salariile date de Primaria Suceava … Asta e treaba lor….

  Eu fiind Primar Ion Lungu al Mun. Suceava cum este posibil ca ” un jucator de handbal ” sa ia un salar mai mare decat un primar ?
  Semnat
  Primar Ion Lungu

  Rapuns de la un Suporter : Pentru ca un handbalist munceste la antrenamente si la meciuri isi da viata pe teren pentru a castiga si a avea respectul Suporterilor CSU .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*