Arbitrul Plantos s-a razgandit

Arbitrul George Plantos este pion de baza in scandalul izbucnit intre colegul acestuia, Florin Matei, si secretarul AJF, Bogdan Agafita. Matei a depus saptamana trecuta o plangere la Politie in care il acuza pe Agafita ca l-a lovit cu o ranga.

La o saptamana dupa ce a declarat pentru GazetaSV.ro ca secretarul AJF Agafita l-a amenintat cu aceeasi ranga cu care a fost lovit arbitrul Matei, George Plantos revine in mod dubios asupra celor spuse.

“Am fost sunat la telefon cu un numar ascuns de cineva care m-a intrebat daca am fost agresat de domnul Agafita. Eu am crezut ca vreun coleg e pus pe glume cu mine si am raspuns si eu la misto spunand ca acesta avea o sabie laser. A fost doar o gluma care, ulterior, am vazut ca a aparut in presa” a declarat Plantos pentru un ziar local.

Declaratia demna de serialul Star Trek vine la doar cateva zile dupa ce prin oras a inceput sa umble zvonul ca asupra celor doi arbitri se fac presiuni pentru a-si schimba declaratiile.

Chiar si asa, Matei este convins sa se lupte pana la capat.

“Am incercat in ultimele zile sa il sun pe colegul meu Plantos, dar nu imi raspunde in niciun fel. Am vazut si eu ultima lui declaratie, nu stiu ce sa mai cred. In niciun caz nu voi da inapoi” a spus hotarat Matei.

Click pentru a vedea ce a declarat Plantos in urma cu o saptamana

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Arbitrul Plantos s-a razgandit"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*