Arbitrul Matei, exclus din arbitraj!

Arbitrul Florin Matei a fost exclus din arbitraj la sfarsitul saptamanii trecute. Culmea coincidentei, aceasta decizie a AJF vine la mai putin de doua saptamani dupa ce arbitrul l-a acuzat public pe secretarul AJF, Bogdan Agafita, ca l-ar fi lovit cu o ranga.

Asociatia Judeteana de Fotbal arata intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, ca decizia de excludere vine ca urmare a neabsolvirii a trei teste consecutive de arbitraj.

“ Biroul Executiv al CJA din data de 08.10.2009 a luat în discuţie activitatea, comportarea arbitrului asistent Matei Florin din cadrul subcomisiei Fălticeni.

Întrucât are probleme de comportament în cadrul subcomisiei şi nu a absolvit testele teoretice la 3(trei) examinări consecutive, obţinând la testarea nr. (1), nota 5; la testsarea nr. (2) nota 1,5; la testarea nr. (3) nota 2,5; şi nu a îndeplinit nici baremul la testele fizice. Conform art. (39) lit. (b), alin. (2), din RODAA din 2006, Biroul Executiv al CJAAJF Suceava, în unaminitate a decis: retrogradarea şi implicit EXCLUDEREA din lotul de arbitrii a CJA Suceava a arbitrului asistent Matei Florin începând cu data 08.10.2009 “ se arata in comunicatul AJF.

Amintim faptul ca celalalt arbitru implicat in acest scandal, George Plantos, s-a sucit la 180 de grade si si-a schimbat declaratiile, declaratii care initial il incriminau pe Agafita de la AJF.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Arbitrul Matei, exclus din arbitraj!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*