Arbitrii, supuşi la testări

Peste 80 de arbitri din lotul judetean sunt asteptati la sfarsitul acestei saptamani la testarile periodice. Astfel, testare fizica a cavalerilor fluierului din judetul Suceava va avea loc duminica, de la ora 8.00, in sala de atletism din cadrul complexului Areni si va consta in doua probe de viteza, plus testul Cooper, care prevede o alergare pe o distanta cat mai mare in 12 minute. Peste trei ore, in sala de sedinte a Hotelului Bucovina este programata si testarea teoritica, parte a examenului la care vor participa si observatorii.

Momentan, noi avem in corpul judetean 87 de arbitri. Nu pot estima insa cati se vor prezenta la examinari”, a precizat Dumitru Antoniu. Presedintele Comisiei Judetene de Arbitri Suceava a mentionat ca, in urma cursurilor tinute la sfarsitul anului trecut si a examenelor promovate, lotul judetean s-a imbogatit cu nu mai putin 27 de arbitri, printre care si o reprezentanta a sexului frumos: Lavinia Lichtenstein.

Pentru obtinerea vizei pe 2013, arbitrii vor trebui sa achite o taxa dupa cum urmeaza: central Liga a 4-a (70 de lei), asistent Liga a 4-a (60 de lei), central sau asistent Liga a 5-a (50 de lei), arbitru stagiar (20 de lei). Conform, unui comunicat emis de Ajf pentru eliberarea unui carnet nou se va percepe o taxa de 10 lei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Arbitrii, supuşi la testări"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*