Apetri, marele absent

Autor a doua goluri in ultimele doua etape, mijlocasul Forin Apetri nu va putea evolua in meciul cu Sportul Studentesc. Jucatorul a primit cartonas rosu la Snagov si este suspendat pentru urmatoarea etapa.

Antrenorul Ioan Radu este ingrijorat ca nu va putea miza sambata pe Apetri, cel mai bun jucator al Cetatii in ultimele meciuri.

“Absenta lui va conta pentru ca in ultimele meciuri a avut o evolutie buna, incununata si de goluri. In general, aspectul jocului si consistenta jocului depinde de cei trei mijlocasi ai nostri din centrul terenului. Din pacate unul dintre ei va lipsi la meciul de sambata, trebuie sa vedem cum suplinim absenta sa”, a declarat Ioan Radu.

Lipsa lui Apetri din teren il ingrijoreaza si pe capitanul Tudor Homneac: “In ultimele trei etape a fost declarat jucatorul meciului. Ne-a ajutat foarte mult, a si marcat… Cred ca absenta lui Apetri va conta foarte mult”.

Alaturi de Apetri, pe lista indisponibililor se afla Negru, Stanescu si Breniuc, ultimii doi aflandu-se intr-un program special de pregatire. De asemenea, brazilianul Tomaz a acuzat la antrenamentul de marti probleme la glezna si deocamdata este incert.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Apetri, marele absent"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*