Apel la intelegere

Directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan indeamna iubitorii de handbal din Suceava sa dea dovada de intelegere in ceea ce priveste numarul locurilor rezervate pentru autoritatile locale la meciul cu Resita. Tehnicianul sucevean s-a declarat nemultumit de situatia creeata, insa a reamintit ca fara ajutorul institutiilor respective, echipa suceveana nu ar fi ajuns sa realizeze ultimele performante.

“Acei oameni au din cate am observat eu o retinere, pentru ca foarte multi dintre noi le reproseaza ca si-au luat bilete. Pentru mine acele institutii avand bilete, avand oameni care au drept de decizie in sport, inseamna ceea ce mi-am dorit cu 5-6 ani in urma, cand nu venea nimeni la meciuri decat prietenii si familiile noastre. Si noi am muncit, dar fara a avea finantarea si fara a avea increderea acelor oameni, nu am fi ajuns pana aici, iar fara a beneficia de increderea lor in continuare, nu vom putea urca mai sus”, a marturisit Petru Ghervan.

Petru Ghervan a mai anuntat ca toti cei care au tichete de acces la meciul de duminica, ar trebui sa fie prezenti la sala pana cel tarziu la ora 16:20. Asta din cauza ca forul european interzice intalnirea spectatorilor cu jucatorii. In aceste conditii, exista riscul ca dupa inceperea incalzirii, accesul sa mai fie permis doar in cele cateva minute in care jucatorii se vor echipa in vestiare.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close