Antrenamente de voie

Rapidul da semne de viata. Lasati in voia sortii de municipalitate, “ceferistii” refuza sa traga obloanele. Dupa aproape o luna de pauza, o parte dintre jucatori au inceput alergarile usoare pe Areni, in speranta ca lucrurile vor intra pe un fagas normal, iar echipa se va alinia la startul viitoarei editii de campionat a Ligii a II-a.

La primul antrenament al verii, desfasurat la relanti ieri dupa-amiaza, sub comanda lui Bogdan Tudoreanu s-au prezentat 11 jucatori din garda veche, este vorba de Semeghin, Balan, Negru, Velescu, Golofca, Sava, Spatar, juniorii Fedorovici, Lutac, Nastasiu si Cerlinca, cinci de la Sporting, mai exact Pascal, Butnariu, Stanescu, Apetri, Vitu, plus Andrei Duman. “Am decis sa chemam la alergari jucatorii din Suceava. Cu acestia nu cheltuim bani. Au venit doar cei care au vrut. N-am obligat pe nimeni”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

“Alb-visiniii” au decis sa inceapa antrenamentele usoare in urma unui discutii pe care au avut miercuri, pe stadionul Areni, cu presedintele Gabriel Clim. Acesta le-a prezentat situatia financiara de la echipa, si-a intors buzunarele pe dos si le-a explicat ca in acest moment clubul nu dispune de banii necesari pentru suporta cheltuielile legate de reluarea pregatirilor in efectiv complet, inclusiv cu jucatorii din afara Sucevei. “Ne dorim ca saptamana viitoare sa ne reunim in efectiv complet, dar nu stim inca daca acest lucru este posibil. Asteptam ca autoritatile locale sa ia o hotarare in privinta viitorul echipei, sa stim daca ne apucam sau nu serios de treaba”, a mai spus Bogdab Tudoreanu.

Pana sa primeasca un semn din partea Primariei, care mai are de achitat 900.000 de lei din bugetul promis pe 2013, “ceferistii” au de gand sa se pregateasca in continuare de capul lor, luni fiind asteptat la Suceava si antrenorul Marin Barbu.

Noua editie de campionat a Ligii a II-a incepe peste sase saptamani, componenta celor doua serii si programul meciurilor urmand sa fie stabilite pe 5 august.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Antrenamente de voie"

  1. Mai Dany ia mai dute -n p………………………..e noastre de jegos.

  2. Fereasca D-zeu sa se ridice astia din imagine.. ca praful se alege de botosani…

  3. cele mai mari gunoaie si cei mai mari vanzatori ii gasesti la cfr. cum sa finanteze primaria si consiliul local niste pariori,care au trintit pana si meciul din cupa cu ZAGON,nu mai vorbim de campionat…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*