Antrenament pentru campionat

CSM Bucovina participă la sfârşitul acestei săptămâni la primul turneu de rugby în 7 din acest an. Competiţia se va desfăşura sâmbătă şi duminică la Bucureşti şi va reuni la start echipe din primele două eşaloane.

Formaţia suceveană a fost repartizată în grupă cu CSM Bucureşti, Politehnica Iaşi şi Ştiinţa Petroşani, iar în cealaltă grupă se vor confrunta RCM Galaţi, Dinamo Bucureşti, RC Bârlad şi CS Năvodari. CSM Bucovina va debuta în competiţie sâmbătă, la ora 9:30, în compania echipei gazdă. De la ora 10:50 formaţia antrenată de Constantin Vlad va întâlni Ştiinţa Petroşani, iar de la ora 17:00 va înfrunta Politehnica Iaşi. În funcţie de clasarea în grupă, echipele participante vor lupta apoi pentru stabilirea ierarhiei finale, festivitatea de premiere fiind programată duminică, la ora 11:00.

“Cum nu ne permitem un cantonament, turneul de rugby în 7 este un bun prilej de antrenament pentru Divizia Naţională. Dacă vom câştiga şi câteva meciuri, cu atât mai bine. În mod special vreau să văd la lucru câţiva juniori pe care i-am adus în această vară. Este vorba despre Daniel Tofan, Iulian Câtea, Iulian Croitoru şi Ionuţ Lupancu”, a declarat antrenorul Constantin Vlad, care a ţinut să mulţumească Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat.

Tehnicianul sucevean va miza în turneul din capitală pe următorii jucători: Strugariu, Lucaci, Brăteanu, Buiciuc, Ştefan Ştefaroi, Dumitru Ştefaroi, Elisei, Tofan, Croitoru, Câtea, Preutescu şi Lupu.

CSM Bucovina va relua meciurile din Divizia Naţională pe 3 august, la ora 10:00, când va juca la Năvodari.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Antrenament pentru campionat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*