Anton: „Stam rau cu banii”

Faptul ca jucatorii Cetatii au ajuns la Bistrita cu doar o ora inaintea inceperii meciului, a scos la iveala problemele cu care se confrunta clubul sucevean. Suma restanta pentru Rohetki si Onciu nu a fost inca achitata, iar presedintele Ciprian Anton a marturisit ca se fac economii mari pentru ca echipa sa isi poata disputa meciurile din deplasare.

“Nu ne-am permis sa facem deplasarea de luni. Este dureros ca se intampla lucrurile acestea. Mai avem acum o deplasare lunga la Bucuresti si stam rau cu banii. Din acest motiv s-a plecat in ziua meciului la Bistrita, nu ne-am permis sa mergem cu o zi inainte. Si asa incercam sa strangem cureaua cat putem”, a spus Ciprian Anton.

O solutie pentru rezolvarea, cel putin pe moment, a problemei financiare ar reprezenta-o incasarea celuilalt milliard de la Ceahlaul. Din pacate, acesti bani se lasa inca asteptati.

“Banii de pe Rohetki si Onciu nu au mai venit. Am sunat si dimineata si mai asteptam sa vedem despre ce este vorba. Eram sigur ca asta o sa se intample. Dupa ce declari public suma, primesti mai greu banii”, a conchis presedintele Cetatii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Anton: „Stam rau cu banii”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*