Anton, preşedintele emo

Ciprian Anton s-a aratat foarte afectat de injurile persoanele pe care le-a primit din partea anumitor spectatori in timpul meciului de ieri dintre Cetatea si FCM Bacau. Extrem de emotiv, oficialul sucevean crede ca exista anumite grupuri de suporteri care incita intreg publicul la apostrofari.

Am auzit in tribune, pe langa tribune si in toate locurile cuvinte jignitoare la adresa mea, la adresa jucatorilor si a staffului si chiar la adresa medicului echipei. Nu ma dor nimic altceva decat aceste cuvinte. E prea mult pentru mine. S-au creat unele lucruri in jurul acestei echipe care depasesc orice imaginatie. Sunt anumite grupuri care apostrofeaza si care nu isi au locul”, a spus Ciprian Anton.

Bossul “alb-albastrilor” s-a erijat si in avocatul vestiarului. “Este foarte dureros ca un jucator ca Semeghin, care a venit sa joace cu inima la Suceava, sa fie injurat pentru trecutul lui. La fel se intampla si cu Azahariaoiei, pe care se pune presiune desi este un copil. Acasa ne injura ai nostrii, in deplasare ne injura publicul advers”, s-a plans Anton in fata jurnalistilor suceveni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close