Şanse la o nouă victorie

Universitatea II Suceava are şanse mari să îşi consolideze la sfârşitul acestei săptămâni prima poziţie în clasamentul Diviziei A. Echipa pregătită de Răzvan Bernicu primeşte sâmbătă, de la ora 12:00, în sala LPS, vizita ocupantei locul V, CSM Focşani.

În condiţiile pauzei din Liga Naţională, antrenorul Răzvan Bernicu se va putea baza în confruntarea cu vrâncenii pe serviciile câtorva jucători de la prima echipă printre care Roşu(foto), Matei, Acatrinei, Şoldănescu şi Zvanciuc. Singurul jucător indisponibil din lotul sucevean este Marius Bahan, care acuză o accidentare.

“Speram ca sâmbătă să continuăm seria victoriilor de la începutul acestui an. Toate meciurile cu Focşaniul au fost, însă, grele, chiar şi atunci când am avut în componenţă jucători de la prima echipă”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Pe lângă partida din Divizia A, sala LPS va găzdui la sfârşitul acestei săptamani şi două meciuri interesante la nivel juvenil. Sâmbătă, de la ora 13:00, echipa de junioare I de la LPS Suceava va înfrunta Oţelul Galaţi, iar juniorii I vor primi duminică, de la ora 11:00, vizita formaţiei LPS Botoşani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şanse la o nouă victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*