Şanse de titularizare

Bogdan Pralea are sanse mari de fi titularizat intre buturile nationalei Romaniei, in meciul tur pe care tricolorii urmeaza sa-l joace, joi seara, in compania reprezentativei Lituaniei, in grupa a 2-a de calificare la turneul final al Campionatului European de handbal masculin, ce va avea loc anul viitor in Serbia.

Sansele de titularizare ale lui Pralea au crescut simtitor, in conditiile in care selectionerul Vasile Stanga a ramas cu doar doua optiuni pentru postul de portar, dupa ce titularul de drept, Mihai Popescu a reclamat niste probleme medicale care il impiedica sa faca deplasarea la Vilnius, pentru partida tur dintre Lituania si Romania. “Popescu are niste probleme medicale si nu va merge în Lituania, iar în poarta României vor sta Ciobanu si Pralea. Mizez ca pâna la meciul retur de la Constanta, Popescu sa fie recuperat, pentru ca sa putem aborda partida cu garnitura completa”, a declarat Vasile Stanga.

Meciul tur dintre reprezentativele Lituaniei si Romaniei este programat joi, cu incepere de la orele 20.00, in sala “Siemens Arena” din Vilnius, returul urmand sa se desfasoare pe 13 martie la Constanta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şanse de titularizare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*