Andrei Gag va concura la Olimpiadă

Andrei Gag

Judeţul Suceava va avea cel puţin un reprezentant la Jocurile Olimpice care se vor desfăşura anul viitor în Brazilia. Atletul de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava, Andrei Gag, a reuşit joi să-şi facă baremul pentru Olimpiadă în proba de aruncare a greutăţii.

În vârstă de 24 de ani, Andrei Gag a obţinut cea mai bună performanţă din cariera sa în cadrul unei competiţii desfăşurată în Lisabona, unde a aruncat greutatea la o distanţă de 20 de metri şi 69 de centimetri. Graţie acestui rezultat, atletul pregătit de Ioan Zanfirache are asigurată prezenţa la Campionatul Mondialele din acest an, dar şi mai important, prezenţa la Jocurile Olimpice de la Rio de anul viitor.

„Ştiam că pot arunca această cifră, dar era un barem psihic. Acum este o uşurare, de altfel m-am descătuşat imediat după aruncare. A fost important acest pas. Sper ca până la Mondiale să mă refac, pentru că, nu ştiu câtă lume cunoaşte, dar de un an concurez accidentat. Despre Rio vom vorbi după Mondiale. Acum mă bucur de ceea ce am realizat”, a declarat pentru www.arq.ro Andrei Gag, sportiv care are dublă legitimare, CSU Suceava – CSM Arad.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Andrei Gag va concura la Olimpiadă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*