Andrei Dorin Rusu, dublu campion național indoor

Andrei Dorin Rusu a cucerit medalia de aur in proba de 1.500 de metri, miercuri, in prima zi a Campionatelor Nationale de Atletism Indoor desfasurate in sala “Lia Manoliu” din Bucuresti.

Sportivul pregatit de Cristian Prasneac la CSM Dorna Vatra Dornei a obtinut titlul national atat la seniori, cat si la tineret, dupa ce a trecut linia de sosire cu timpul de 3 minute, 50 de secunde si 52 de sutimi, la doar 24 de sutimi de secunda in fata urmatorului clasat, gorjeanul Adrian Garcea.

La reunirea de joi, Andrei Dorin Rusu a cucerit alte doua medalii in proba de 800 de metri, unde a obtinut bronzul la seniori si argintul la tineret cu timpul de 1 minut, 54 de secunde si 52 de sutimi.

Marius Musteata si Alin Firfirica, sportivi pregatiti de Ioan Zanfirache si Daniela Costian la CSU Suceava, au urcat pe podium in proba de aruncare a greutatii. Musteata a cucerit argintul, cu o performanta de 17 metri si 99 de centrimetri, in timp ce Firfirica a luat bronzul cu o aruncare de 17 metri si 7 centrimetri, intr-o proba castigata de un alt atlet trecut pe la CSU Suceava, este vorba de Andrei Gag, care a devenit campion national cu o performanta de 19 metri si 93 de centimetri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Andrei Dorin Rusu, dublu campion național indoor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*