Amihăesi revine la Oradea

CSU Suceava mai pierde un jucator. Cel care va ingrosa lista plecarilor din tabara “studentilor” este coordonatorul Silvian Amihaesi, handbalistul in varsta de 23 de ani urmand sa evolueze din viitorul sezon pentru divizionara secunda CSM Oradea.

Jucatorul si-a dat deja acordul sa revina la gruparea de pe malul Crisul Repede, iar in aceste zile este asteptat sa semneze si contractul, noteaza arenabihoreana.ro.

Am vorbit cu Silvian Amihaesi si în proportie de 99% ne-am înteles. Astept sa semneze contractul cu noi pentru ca este un jucator de care noi avem nevoie”, a declara antrenorul bihorenilor, Sebi Tudor.

CSU participa la Cupa Municipiului Vaslui

CSU Suceava isi continua pregatirile pentru viitorul sezon al Ligii Nationale la Cupa Municipiului Vaslui. Programata la sfarsitul saptamanii viitoare, competitia va reuni la start patru echipe, alaturi de formatia antrenata de Razvan Bernicu si gazdele de la HC Vaslui, fiind invitate gruparile Dinamo Bucuresti si Olympus Chisinau.

Programul echipei sucevene:

Vineri, 16 august:
ora 09.30: CSU Suceava – HC Vaslui
ora 17.00: CSU Suceava – Dinamo
Sambata, 17 august:
ora 09.30: CSU Suceava – Olympus

COMENTARII:

2 Comentarii la "Amihăesi revine la Oradea"

  1. MISU SUCEVEANU | 10 august 2013 at 15:49 | Răspunde

    SUNT CURIOS CU CE JUCATORI MAI JOACA IN ECHIPA DIN DIVIZIE SUCEAVA DACA TOTI CEI DE LA LIGA PLEACA ???? POATE CU JUNIORII LPS

  2. nici cu juniori , nu le-au oferit niciun contrat!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*