Amical | Șomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți: 1-1

Bucovina Radauti a ramas neinvinsa si dupa disputarea celui de-al optulea amical din aceasta vara. Trupa lui Dorin Goian si Daniel Balan a bifat a treia remiza in pregatiri, dupa ce a terminat 1-1, sambata, pe terenul Somuzului Falticeni.  Radautenii au intrat la pauza in avantaj, dupa ce Ungurianu a deschis scorul in minutul 7, cu un sut din marginea careului, sub transversala. Julei a adus egalarea in minutul 50, finalizand elegant o centrare de pe partea dreapta, si tot decarul gazdelor a avut sansa de a-si trimite echipa in avantaj, la un sut la care mingea a nimerit bara.

Somuz Falticeni: A. Pascal – Chisalita, Marinescu, Toukam, Ionescu – Placinta, Alfana, Baciu, Julei – Mateiciuc, Tcassem. Pe parcursul meciului au mai intrat: Achille, Song, Murarasu, Priboi si Zama.

Bucovina Radauti: Zvoronciuc – Alecsandru, Antonesei, Mihaes, Coaja – Sahlean, Ungurianu, Paius – Coroama, Tapu, Netbai. Au mai intrat: Puianu, Vitu, Ionesi, Danila, Stoian, Cristian, Ciobanu, Plamada, Busuioc si Bejenar.

Urmatoarele meciuri amicale, penultimele pentru cele doua formatii, sunt programate marti, cand Somuz Falticeni va primi vizita divizionarei a patra Somuzul Preutesti, in vreme ce Bucovina Radauti se va deplasa la Dorohoi, pentru un meci-test cu FC Botosani II.

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Șomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți: 1-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*