Amical | Rapid – Sporting: 9-2

Rapid si Sporting au efectuat astazi un ultim meci-scoala inainte de intrarea in vacanta de iarna. Iar putinii spectatori care si-au facut timp sa ajunga pe stadionul Areni au avut ce vedea, cele doua formatii marcand nu mai putin de 11 goluri.

Ionesi a dat tonul recitalului in minutul 5, deschizand scorul cu un sut din sase metri in urma unei centrari de pe partea dreapta. “Ceferistii” s-au jucat apoi cu ocaziile, iar Sporting a profitat. Ioancea a egalat la jumatatea primei reprize dupa o pasa excelenta trimisa de Cutas, iar mai apoi Duman a rasturnat scorul in favoarea “alb-verzilor” dupa ce a fructificat o centrare trimisa de Bagu. Pauza a gasit insa cele doua echipe la egalitate, Negru punctand cu capul pentru 2-2 in minutul 45.

Aparentul echilibru dintre cele doua formatii s-a rupt odata cu startul partii secunde, dominata autoritar de rapidisti. Golofca a inscris primul in minutul 47, Dutica a facut 4-2 cu un sut din coltul careului, iar pana la jumatatea reprizei I. Plamada a marit diferenta la trei lungimi. Fara replica din partea pustilor aruncati in lupta de Mihai Gurita, “ceferistii” au mai punctat pana la final de alte patru ori prin Lutac, I. Plamada, Stanescu si Sumanariu, ultimul inchizand scorul la 9-2.

Rapid Suceava: Pascal – Cristescu, Velescu, Fl. Plamada, Semeghin – Golofca, Sumanariu, Cainari, Cerlinca – Ionesi, Negru. Odata cu startul reprizei secunde au mai intrat: Arteni – Nastasiu, Fedorovici, Spatar, Dutica, Stanescu, Lutac si I. Plamada. Balan si Sava au fost menajati, cei doi acuzand accidentari usoare.

Sporting Suceava: Afloarei – Longher, Kuruc, Vitu, Moldovan, Duman, Gheorghiciuc, Ferariu, Bagu, Ioancea, Nichitoaia. Pe parcursul intalnirii au mai intrat: Cutas, Costan, Danieliuc, Bazga, Costan, Rotar, Amariei, Tibichi, Ilisoi si Siminicariu.

Dupa meci, jucatorii au invitati la un pahar de vin si un gratar de final de an, preparat chiar pe Areni, cu Constantin Bosanceanu in postura de “master chef”.

Am facut un meci bun. Urmeaza sa mai facem doua-trei antrenamente in aceasta saptamana, dupa care le vom da baietilor vacanta pana undeva in jurul datei de 15 ianuarie. Sper sa mai primim ceva bani de la Primarie, sa putem achita jucatorilor macar un salariu restant inainte de Sarbatori. Sper totodata sa putem face doua-trei achizitii in pauza de iarna pentru a ne intari lotul pentru retur”, a declarat antrenorul celor de la Rapid, Bogdan Tudoreanu.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Amical | Rapid – Sporting: 9-2"

  1. IOANCEA oare sa fie el viitorul golgeter sucevean ? cam marca goluri la Sporting si de atacanti care dau goluri ducem lipsa ! avem pe Cerlinca , Lutac , Bagu , Nechitoaia , Ioancea jucatori foarte tineri de perspectiva si daca vor fi seriosi si vor fi antrenati cum trebuie pot creste in valoare pe langa Semeghin , Balan , etc !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*