FOTO | Rapid – Sporting: 2-1

Viitorul suna sumbru”. Aceasta este concluzia trasa de antrenorul Marin Barbu dupa primul amical sustinut in aceasta vara de catre divizionara secunda Rapid Suceava. “Ceferistii” s-au impus ieri, pe stadionul Areni, cu scorul de 2-1, in fata concitadinilor de la Sporting, prin golurile marcate de Ionesi si Golofca, dupa ce Vornicu a deschis scorul pentru “alb-verzi” in debutul jocului. Cu toate acestea, desi a vazut nu mai putin de 19 jucatori la lucru, “Magiun” a avut putin remarcati la meciul de ieri: Avem multi copii pentru care saltul la Liga a II-a este destul de greu. Am vazut vreo doi dintre ei care ar putea sa ramâna în vederile noastre. Ne vom baza pe ce a ramas de la Rapid si pe ce vine din urma de la Sporting”.

Rapid (prima repriza): Pascal – Cristescu, Breniuc, Sava, Bagu – Cerlinca, Acatrinei, Duman, Golofca – Viu, Stoian.

Rapid (repriza secunda): Pascal – Fedorovici, Nastasiu, Ferariu, Dutica – Golofca, Avramia, Costan, Stoian – Ionesi, Lutac.

Negru, Velescu, Semeghin, Balan, Apetri, Sumanariu, Spatar si Stanescu nu au fost introdusi in amicalul cu Sporting, cei opt rapidisti antrenandu-se separat pe pista.

Sporting Suceava: Afloarei – Moldovan, Vitu, Kuruc, Pantea – Vornicu, Gugeanu, Gheorghiciuc, Lesanu – Cutas, Bilt. Au mai intrat: Longher, Tibichi, Bejinaru, Antonesei, Daneliuc, C. Alexandru si Dencev – un portar in varsta de doar 15 ani.

Marin Barbu il asteapta la pregatirile echipei rapidiste si pe mijlocasul Cornel Cainari, absent la amicalul de miercuri. “Îl asteptam si pe Cainari, care astazi (n.r. ieri) a avut o excursie pâna la Pascani. Probabil n-a mai vazut de mult timp Pascaniul”, a declarat “Magiun”. Tehnicianul spune ca Rapid mai are in acest moment nevoie de plombe pe absolut toate posturile. “Ne mai trebuie un vârf, un fundas, un mijlocas central si niste fotbalisti”, a mai precizat Marin Barbu.

Chiar daca recunoaste ca nu beneficiaza de cele mai bune conditii la Suceava, tehnicianul spune ca va ramane pe baricade, urmand ca, de saptamana viitoare sa-i bage pe “alb-visinii” in regim de semicantonament, cu doua antrenamente pe zi pe stadionul Areni. “Voi ramâne la Suceava. Conditiile nu sunt prea bune, dar peste tot in fotbalul romanesc este prapad. De luni vom intra într-un semicantonament cu câte doua antrenamente pe zi”, spune Barbu.

Pana atunci insa, Rapid Suceava mai are programate un doua meciuri de pregatire, maine, de la orele 17.00, pe Areni, contra formatiei Aerostar Bacau, si sambata dimineata, de la orele 10.30, pe terenul divizionarei a patra AS Somuz Falticeni.

“Magiun” spera ca, pana la startul campionatului, sa incropeasca o echipa care sa faca fata rigorilor Ligii a II-a, acolo de unde la finalul viitorul sezon vor retrograda nu mai putin de cinci echipe. “Speram ca în prima etapa, pe 31 august sau pe 7 septembrie, sa dam o replica buna. În returul campionatului trecut, chiar daca am pierdut câteva meciuri acasa, am pierdut nemeritat, iar afara nu ne-a prea batut nimeni. Acest lucru ne da sperante pentru viitor”, a conchis Barbu.

COMENTARII:

5 Comentarii la "FOTO | Rapid – Sporting: 2-1"

  1. poate MARIN BARBU va imprumuta 2 sau 3 jucatori buni de la ASTRA ! asta daca se mai afla in relatii bune cu patronul de la ASTRA ! ne-ar ajuta enorm sau poate aduce ” MAGIUN ” inca 3 jucatori buni din alta parte ! succes !

  2. Da,da! Rugati-l pe Clim sa-si vanda un rinichi si sa-l aduca pe Budescu. =))

  3. bravo dl.e barbu.sunteti singurul care a vazut ca au fost aduse numai petarde la echipa.sunt multi doi jucatori pentu liga a doua din adunatura asta.or fi ei buni de liga a treia dar ce sa faci cu ei la liga a doua?ati spus ca retrogradeaza cinci echipe?atunci e jale,picam sigur.aduceti jucatori nu mai vrem alti betivi si pariori.hai rapidul

  4. Magiun e tare cu miștourile cu fotbalul e mai greu.un antrenor expirat.

  5. Acelasi lucru e valabil si pentru jucatori. Fotbal zero dar multe mistouri.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*