Amical| Rapid- Aerostar: 2-1

Rapid Suceava a obtinut prima victorie in meciurile amicale din aceasta iarna, dupa ce s-a impus astazi, pe stadionul din Vatra Dornei, cu scorul de 2-1, in fata celor de la Aerostar Bacau. Gruparea bacauana s-a adaptat mai repede terenului inghetat de joc si a deschis scorul in minutul 20, “ceferistii” reusind sa restabileasca egalitatea un sfert de ora mai tarziu, cand Ionesi a scapat singur cu portarul advers si a marcat cu un sut la coltul lung pentru 1-1 la pauza. Echipa pregatita de Bogdan Tudoreanu si-a asigurat victoria cu cinci minute inainte de fluierul final, cand Mircea Negru a transformat o lovitura de la 11 metri.

Rapid Suceava (prima repriza): Preda – Jalba, Hrimiuc, Ailenei, Semeghin – Golofca, Ghiviziu, Moldovan, Suleru – Ionesi, I. Plamada.

Rapid Suceava (repriza secunda): Prutean – Bosancu, Velescu, Fl. Plamada, Semeghin – Suleru, Tincu, Sumanariu, Oniu – Negru, Marinkovic.

Antrenorul rapidist Bogdan Tudoreanu nu au putut miza la amicalul de astazi pe Stanescu, Romaniuc, Spatar si portarul Pascal, ultimul parasind deja cantonamentul echipei de la Poiana Negri din cauza unei pneumonii.

In cel de-al doilea meci de pregatire de pe parcursul cantonamentului montan, echipa suceveana va intalni, duminica, cu incepere de la orele 10.30, pe stadionul din Campulung Moldovenesc, colega de serie FC Panciu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical| Rapid- Aerostar: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*