Amical| Paşcani – Rapid: 2-1

Rapid a inregistrat a doua infrangere in amicalele din aceasta iarna, dupa ce a pierdut azi, cu scorul de 1-2, pe terenul gruparii Csm Pascani. Gazdele au deschis scorul la jumatatea primei reprize cu un sut din marginea careului, la capatul unei faze fixe. De partea cealalta, “ceferistii au restabilit egalitatea inainte de pauza, cand Semeghin a inscris in urma unei actiuni colective. Scorul final avea sa fie stabilit in repriza a doua, cand pascanenii si-au asigurat victoria dupa un corner la care portarul rapidist a gresit decisiv.

Cu ocazia acestui joc, Bogdan Tudoreanu a vazut la treaba si doi jucatori noi, mijlocasul Paul Tincu si portarul Manuel Beleiu, primul urmand sa plece alaturi de lotul “alb-visiniilor” in stagiul de la Poiana Negri.

Tincu s-a inteles in mare parte cu conducerea clubului si va pleca cu noi in cantonamentul de la Poiana Negri. Este un mare castig pentru echipa noastra, intrucat este un jucator tehnic, care vede foarte bine jocul, dar care in acest meci nu s-a putut exprima la potentialul sau din cauza terenului inghetat”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu, care a renuntat deja la ideea inregimentarii lui Manuel Beleiu, portarul facandu-si dupa meci bagajele spre casa. Tehnicianul asteapta acum sosirea olteanului Andrei Preda. “Beleiu este un portar tanar cu un fizic impresionant, dar care nu a aratat nimic. Acum asteptam sa-l vedem la lucru si pe Preda. Ne dorim un portar de o valoare apropiata de cea a lui Pascal, altfel preferam sa-l tinem in continuare pe Prutean”, a completat Bogdan Tudoreanu.

Dupa amicalul cu Csm Pascani, seful bancii tehnice rapidiste a anuntat ca renunta la alti doi jucatori din lotul cu care a inceput pregatirile, este vorba de fundasul Ionut Sava si de mijlocasul Natanael Paval.

Rapid Suceava (prima repriza): Prutean – Bosancu, Fl. Plamada, Velescu, Oniu – Golofca, Tincu, Ghiviziu, Semeghin – Marinkovic, Negru.

Rapid Suceava (repriza secunda): Beleiu – Jalba, Ailenei, Hrimiuc, Oniu – Moldovan, Suleru, Sumanariu, Paval – I. Plamada, Ionesi.

Pascal, Stanescu, Romaniuc si Spatar au fost menajati azi din cauza problemelor medicale. Rapidistii au primit liber pana luni dimineata, cand este programata plecarea in stagiu centralizat de la Poiana Negri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical| Paşcani – Rapid: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*