Amical | LPS Suceava – Bucovina Rădăuți: 1-5

Bucovina Radauti s-a impus vineri, pe terenul celor la LPS Suceava, cu scorul de 5-1, in primul meci amical sustinut de echipa lui Dorin Goian si Daniel Balan de la startul pregatirilor de iarna.

Venita pe sinteticul de la LPS direct din cantonament, formatia radauteana s-a vazut condusa inca din minutul 8, prin golul semnat de Placinta, care a speculat o neintelegere in defensiva adversa. Oaspetii au pus insa repede stapanire pe joc, reusind sa marcheze de trei ori intr-un interval de 20 minute. Danila a egalat cu o lovitura de cap, dupa un corner, iar apoi si-a trecut in cont dubla dupa ce l-a ridiculizat pe portarul gazdelor. Scorul pauzei, 3-1, a fost stabilit de Bosinceanu, dupa o pasa peste apararea LPS-ului. Goian a schimbat liniile la pauza, iar Ionesi a marcat golul patru al radautenilor la jumatatea reprizei secunde, dupa ce a finalizat din voleu o centrare de pe dreapta. Scorul final, 5-1 in favoarea Bucovinei, a fost stabilit in urma unui autogol venit dupa un corner.

Bucovina Radauti (prima repriza): Puianu – Alecsandru, Antonesei, Chirilescu, Coaja – Danila – Coroama, Buziuc, Bosinceanu, Paius – Stoian. Bucovina Radauti (repriza secunda): Zvoronciuc – Balan, Vitu, Antonesei, Ciobanu – Stanescu – Cerlinca, Buziuc, Ungurianu, Stoian – Ionesi.

Urmatorul meci de verificare al Bucovinei e programat miercuri, la Piatra Neamt, in compania divizionarei secunde Aerostar Bacau. Pana la reluarea campionatului, gruparea radauteana mai are programate alte patru amicale cu Ceahlaul Piatra Neamt (16 februarie), Somuz Falticeni (20 februarie), FC Botosani II (23 februarie) și cu divizionarea a patra AS Unirea Curtesti (2 martie).

COMENTARII:

2 Comentarii la "Amical | LPS Suceava – Bucovina Rădăuți: 1-5"

  1. Păcat ca nu este publicată și echipa de la Lps Suceava indiferent cu cine joaca Foresta sau Bucovina.Oare nu este interesanta ? Mă mir , pentru ca atât Foresta Suceava , Bucovina Rădăuți au în componenta foarte mulți fotbaliști formați la acest prestigios club.

  2. Păcat ca nu este prezentata și echipa tinerilor de la Lps Suceava.Oare nu sunt interesante numele lor? Mă mir, pentru ca la cele 3 echipe din liga a 3 a se regăsesc mulți fotbaliști la acest prestigios club.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*