Amical | LPS Suceava – Bucovina Rădăuți: 1-5

Bucovina Radauti arata pofta de joc cu zece zile inainte de primul meci oficial din 2019. Trupa lui Dorin Goian si Daniel Balan a bifat a patra victorie de la startul pregatirilor de iarna, dupa ce s-a impus in amicalul disputat, miercuri, pe terenul celor de la LPS Suceava, cu scorul de 5-1 (3-1).

Echipa radauteana a inceput tare, Ionesi bifand o dubla in primul sfert de ora, dupa ce a profitat de doua greseli comise de apararea adversa. Chiar daca gazdele au redus din diferenta dintr-un gol semnat de Baicu, radautenii au refacut ecartul pana la pauza dupa ce Ungurianu a marcat cu un voleu din 14 metri. In repriza secunda, Bucovina s-a jucat cu ocaziile, reusind sa trimita mingea in plasa in alte doua randuri. Busuioc a marit diferenta cu un sut plasat din marginea careului, iar R. Ciobanu a stabilit scorul final la 5-1, dupa ce a inscris dintr-o centrare trimisa de Alecsandru.

Bucovina Radauti a inceput meciul amical de miercuri in urmatoarea formula de joc: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei – Stanescu, Danila – Coroama, Ungurianu, Stoian – Ionesi. Dupa pauza au mai intrat pe teren: Puianu – Ciobanu, Coaja, Bosinceanu, Busuioc si Paius.

Gruparea radauteana va urmari de pe margine prima etapa din returul Ligii a III-a, astfel ca antrenorii Dorin Goian si Daniel Balan au perfectat, sambata, un ultim meci de verificare in compania divizionarei a patra botosanene Unirea Curtesti.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Amical | LPS Suceava – Bucovina Rădăuți: 1-5"

  1. Am mai adus aminte faptul că echipa de juniori de la Lps care ajucat cu toate divizionare c nu este prezentată și ea. Am înțeles că nu este spațiu:)))))))))))))). Bine că ne-am făcut timp și gaură în programul de pregătire pentru a… fi prezentate divizionarele și a avea meciuri de pregătire.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*