Amical in familie

Desi initial Cetatea Suceava ar fi trebuit sa întâlneasca astazi într-un joc de verificare, divizionara a treia, Cetatea Târgu Neamţ, de la ora 11 s-au confruntat insa doar doua echipe formate doar din jucatorii profesorului Murariu. Neprezentarea celor de la Targu Neamt este justificata de un deces in familia presedintelui echipei din liga a III-a.

În faţa câtorva zeci de spectatori, galben-albaştrii s-au împărţit în două echipe pentru un joc şcoală desfăşurat pe o perioadă de 90 de minute. Echipa lui Celpan, Onciu şi Romaniuc i-a înfruntat pe Bolohan şi Guriţa, echipa ultimilor fiind condusă de pe margine de Ovidiu Ciobanu şi Bogdan Grosu. Cele mai interesante momente ale partidei l-au avut în prim-plan pe Celpan care a ratat un penalty, dar s-a revanşat în faţa colegilor cu un gol spectaculos după ce în prealabil s-a distrat cu portarul Luca.

În jocul şcoală nu au intrat Dumitru, Streinu, Roheţki şi Colban, toţi patru acuzând uşoare probleme medicale. De asemenea, Celpan a ieşit din teren în repriza secundă, locul său fiind luat de Ovidiu Ciobanu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical in familie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*