Amical | Foresta Suceava – Sporting Vaslui: 2-3

Foresta scartaie serios in amicale. Echipa pregatita de Selim Benachour a suferit a treia infrangere de la startul pregatirilor de iarna, dupa ce a pierdut miercuri, in mod surprizator, cu scorul de 2-3, in fata juniorilor republicani de elita de la Sporting Vaslui, intr-un meci desfasurat pe terenul sintetic al Liceului Sportiv. “Galben-verzii” au avut cateva sanse bune de a marca in prima repriza, dar Martin a trimis cu capul peste transversala, iar Cainari nu l-a putut invinge in doua randuri pe portarul oaspetilor din lovitura libera. Anuntata ocazia lui Grumezescu, deschiderea scorului a venit in minutul 50, cand Martin a inscris cu un sut din prima, de la 20 de metri, direct in vinclu. Intrat la pauza, sarbatoritul zilei, Augustin Carbune, a fost salvat mai intai de transversala, apoi a scos mingea din vinclu la o lovitura libera din marginea careului. Goalkeeperul basarabean s-a vazut invins pana la urma de un coechipier, Bejenar trimitand in proprie poarta o minge ce s-ar fi dus in aut. Odata ce au prins curaj, juniorii vasluieni au mai inscris de doua ori prin Juni si Mihai, ultimul profitand de o neintelegere in defensiva suceveana. Cu antrenorul Selim Benachour in teren in ultima jumatate de ora, Foresta a redus din diferenta la ultima faza de joc, cand Grumezescu a transformat un penalty acordat pentru un fault comis asupra lui Andrei Pavel.

Foresta: Logofatu – Onofras, Mateciuc, Vitelaru, Mocanu – Cainari, Vreme, Bejenar, Artenie – Grumezescu, Martin. Au mai intrat: Ionescu, Robciuc, Carbune, Mateiciuc, Pavel, Boca si antrenorul Benachour. Celeadnic, Rigoni si Lungu nu au putut juca din cauza accidentarilor.

Foresta ar fi trebuit sa dispute vineri un ultim meci de verificare in compania Ceahlaului Piatra Neamt, doar ca amicalul a fost anulat din cauza numarului mare de accidentati din ambele tabere.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Amical | Foresta Suceava – Sporting Vaslui: 2-3"

  1. Nu mai e voie de spus nimic,GdeSv?Numai ciutac-specialistul are voie?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*