Amical | Foresta Suceava – LPS Suceava: 3-0

Foresta a sustinut miercuri primul meci amical de la startul pregatirilor de iarna. Fara sa impresioneze, echipa antrenata de Selim Benachour s-a impus pe terenul celor de la LPS Suceava, cu scorul de 3-0, la finalul unui joc-test disputat pe parcursul a trei reprize a cate 30 de minute.

Pe fondul unei posesii superioare a mingii, “galben-verzii” au incheiat prima jumatate de ora de joc cu un avantaj de doua goluri, in urma reusitelor semnate de Alex Vamanu, cu un sut deviat de un adversar, si Andrei Mateiciuc, care a inscris dupa o actiune pe partea stanga. Scorul final a fost stabilit de Robert Grumezescu, dintr-o lovitura de la 11 metri. Selim Benachour a rulat 21 de jucatori, 10 dintre acestia venind pe Areni in aceasta iarna. Daca portarul Florin Logofatu, Daniel Bejenar si Andrei Pavel au semnat deja contracte, iar Andrei Vitelaru si moldoveanul Alexandru Vremea sunt pe cale sa fie si ei inregimentati de Foresta, alti cinci jucatori, este vorba de Alexandru Vamanu (FC Botosani II), Andrei Martolea (ex. LPS Suceava), Florin Chiselita, Gabriel Vatamaniuc si Cristofor Voloc (ultimii trei de la Zimbrul Siret), au sustinut astazi probe de joc.

Foresta (prima repriza): Logofatu – Chisalita, Mateciuc, Bejenar, Onofras – Vatamaniuc, Vatamu – Martolea, Lungu, Mateiciuc – Pavel.

Foresta (repriza a doua): Logofatu – Chisalita, Mateciuc, Ionescu, Onofras – Bejenar – Pavel, Vamanu, Voloc, Artenie – Martolea.

Foresta (repriza a treia): Logofatu – Ionescu, Mateciuc, Vitelaru, Ghimp – Voloc, Vremea, Rigoni, Vatamaniuc – Martin, Grumezescu.

In cel de-al doilea meci amical din aceasta iarna, Foresta va intalni vineri, de la ora 12.00, pe terenul de la LPS, formatia CSM Pascani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Foresta Suceava – LPS Suceava: 3-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*