Amical | Foresta Suceava – FC Botoșani II: 3-1

Foresta s-a impus sambata, pe stadionul din Pojorata, in fata celor de la FC Botosani II, cu scorul de 3-1, in primul amical sustinut de “galben-verzi” in cantonamentul de la poalele Giumalaului. Pe o vreme mohorata, juniorul Vasile Hagiu a deschis scorul, iar pana la pauza formatia suceveana si-a dublat avantajul dintr-un penalty transformat de Cornel Cainari. Trupa lui Vespazian Colban n-a scapat insa fara gol primit nici in cel de-al treilea meci-test din aceasta vara, botosanenii reusind sa reduca din diferenta prin Habet, dupa o neintelegere in defensiva suceveana. Intrat pe parcurs, sarbatoritul zilei, atacantul Robert Grumezescu, si-a facut singur un cadou la implinirea varstei de 26 de ani. A obtinut un penalty pe care l-a transformat tot el, stabilind si scorul final la 3-1.

Foresta: Ailenei – Onofras, Mateciuc, Vitelaru, Druga – Stanescu – Cerlinca, Lungu, Hagiu, Cainari – Marin. Au mai intrat: Carbune – Grumezescu, Pavel, Boca si Celednic. Ichim, Rigoni si Avramia au fost menajati, Martin este accidentat la genunchi, iar June este plecat la nationala.

Foresta mai are programate doua jocuri de verificare pe parcursul stagiului montan de la Pojorata: marti, cu divizionara a patra ASA Rarau Campulung Moldovenesc, si vineri, cu Aerostar Bacau.

Foto: Costi Solovastru

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Foresta Suceava – FC Botoșani II: 3-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*