Amical | Foresta Suceava – Dante Botoșani: 6-1

Foresta Suceava si-a trecut in cont a treia victorie consecutiva in meciurile amicale din aceasta iarna, dupa ce s-a impus marti dupa-amiaza, in cantonamentul montan, pe stadionul din Campulung Moldovenesc, in fata campioanei de toamna a Ligii a IV-a din judetul Botosani, CS Dante, cu scorul de 6-1, prin golurile marcate de Cainari (2), Martin, Marin, Cerlinca si Stanescu.

Cu aceasta ocazie, antrenorul Petre Grigoras l-a vazut pentru prima oara la joc pe Joao Luiz, un mijlocas portughez in varsta de 34 de ani care a evoluat in trecut pentru formatiie Maritimo Funchal si Beira Mar, din Portugalia, Adanasport, din Turcia, Al Riffa si Al Hala, din Bahrain.

Foresta (prima repriza): Mociu – R. Sumanariu, Neacsu, Celeadnic, Filip – Joao Luiz – Cerlinca, Ungurianu, Cainari, Diallo – Martin. Foresta (repriza secunda): Bilba – Corduneanu, Mateciuc, Mandiuc, Druga – Stanescu – Cerlinca, Cainari, Rigoni, Burghele – Al. Marin.

“Galben-verzi” vor reveni din cantonament la sfarsitul acestei saptamani, vineri, de la ora 14.00, avand programat un amical cu Bucovina Radauti, pe terenul de la Liceul cu Program Sportiv.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Foresta Suceava – Dante Botoșani: 6-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*