Amical | Foresta – FC Botoşani: 0-1

Foresta a pierdut la limita, scor 0-1, in fata celor de la FC Botosani, intr-un amical disputat azi pe Areni, pe parcursul a doua reprize a cate 30 de minute.

Venita peste Siret pentru a face o ultima repetitie inaintea jocului pe care il are duminica, pe terenul celor de la CFR Cluj, gruparea botosaneana si-a trecut in cont prima ocazie de gol prin suceveanul Florin Plamada, a carui sut de la distanta a fost retinut fara emotii de portarul Began. “Galben-verzii” au replicat prin Chalabi, dar executia avuta de atacantul francez din lovitura libera a fost prada usoara pentru Cobrea. Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost consemnata in minutul 27, cand fundasii oaspetilor au respins mingea din fata portii la un sut trimis de Acolatse. Foresta a schimbat aproape toata echipa la pauza, iar ocaziile de gol au fost si mai rarisime, singura notabila fiind trecuta in dreptul armeanului Egdar Movsesyan, care a sutat pe jos, de la distanta, pe langa poarta oaspetilor. FC Botosani a marcat unicul gol al intalnirii in secventele de final, cand Rodriguez (foto) a preluat o minge la 20 de metri si l-a invins pe nou-intratul Burac cu un sut absolut parabil.

Foresta (prima repriza): Began – Renquin, Diallo, Cordos, Secrier – Stanescu, Acolatse – Onofras, Chalabi, Kimbaloula – Matei. Foresta (repriza secunda): Began – Sumanariu, Evtushenko, Cordos, Belevschi – Boumina, Pappoe, Bosanceanu, Belkacem – Coroama, Movsesyan. Masella, Pavaluc si portarul Burac au intrat pe final, iar Cerlinca si Danila au lipsit din cauza accidentarilor.

FC Botosani (prima repriza): Cobrea – Fl. Plamada, Tincu, Burca – Ungurusan, Oaida, Bordeianu, Chitosca – Serediuc, Ciacheri (Kuku), Bus. FC Botosani (repriza secunda): Pap – Serediuc, Târsa, Miron, Musat – Târnovan, Rodriguez, Cucu, Morutan, Kuku (Piftor) – D. Popa.

Foresta a fost condusa de pe banca de secundul Silva

Foresta a fost condusa de pe banca de secundul Sergio Silva Marques, care a apreciat efortul facut de “galben-verzi”. “A fost un amical cu o intensitate buna de joc, un antrenament bun in perspectiva meciului de sambata cu Dunarea. Ma bucur sa baietii au facut tot ce le-am cerut si ca nu au mai aparut accidentari dupa acest test”, a declarat secundul echipei sucevene.

Fara gol primit cat a fost pe teren, portarul Razvan Began a apreciat drept util testul de astazi. “Am facut un joc bun. Din pacate, rezultatul final nu a fost cel asteptat. Puteam obtine cel putin un egal, mai ales ca nici cei de la Botosani nu s-au intrebuintat 100% in acest amical. Asta este! Mergem inainte pentru ca sambata ne asteapta un meci foarte dificil. Atmosfera in vestiar este una foarte buna. Avem un grup bun de jucatori, o conducere serioasa, niste antrenori profesionisti. Nu ne ramane decat sa ne pregatim foarte bine in aceste doua zile, iar sambata sa scoatem un rezultat pozitiv”, a declarat goalkeeperul Forestei, care glumit pe seama faptului ca, in runda trecuta, a scos penaltyul prin care Foresta a plecat cu un punct de la Afumati. “Sper ca scorul sa ne avantajeze, sa nu mai fie cazul sa urc in careul advers si sambata”, a glumit Began.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Amical | Foresta – FC Botoşani: 0-1"

  1. Belkacem e mai bun dupa mine decat Kimbaloula ! Si fundasul Evtushenco e un fundas bun ! Dupa cum au jucat azi merita amandoi ca sa fie tiulari ! Fc Botosani nu a fost azi cu nimic mai buni ca Foresta ! Bravo baieti !

  2. Scuze „titulari „! Multumesc!

  3. Sunt prea multi jucatori străini in lot, cei din conducere sunt conștienți ca unii jucatori vor fi plătiți degeaba? Cred ca înteleg ei ce am vrut sa spun prin asta….

  4. Regulamentul FRF obliga cluburile de liga 2 sa inscrie in raportul de arbitraj un numar minim de jucatori formati la nivel national. In cazul in care o echipa nu poate inscrie numarul minim de jucatori formati la nivel national, automat locurile respective vor ramane necompletate, iar numarul jucatorilor din raportul de arbitraj fiind redus in mod corespunzator.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*