Amical | FC Botoșani II – Bucovina Rădăuți: 1-2

Bucovina Radauti si-a trecut in cont a treia victorie de la startul pregatirilor de iarna, dupa ce s-a impus sambata, in fata colegei de serie din Liga a III-a, FC Botosani II, cu scorul de 2-1, intr-un meci amical desfasurat pe terenul sintetic al complexului “Nehoi Constantinescu” din Roman.

Toate cele trei goluri au fost marcate in ultimul sfert de ora al primei reprize. Trupa antrenata Dorin Goian si Daniel Balan a punctat prin Vasile Danila si Radu Ungurianu, al doilea din penalty, satelitul Botosaniului egaland la un moment dat prin Adrian Chica-Rosa, tot dintr-un penalty.

Gruparea radauteana a inceput meciul in urmatoarea formula de joc: Puianu – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei – R. Ciobanu, Stanescu, Danila, Ungurianu – Coroama, Ionesi. Pe parcursul jocului au mai intrat pe teren: Zvoronciuc – Coaja, Stoian, Paius, R. Bosinceanu si Busuioc.

In ultimul meci de verificare inainte de debutul returului Ligii a III-a, Bucovina Radauti va intalni sambata viitoare divizionara a patra botosaneana Unirea Curtesti.

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | FC Botoșani II – Bucovina Rădăuți: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*