Amical de Liga a II-a

Cetatea Suceava va susţine miercuri primul amical puternic din această vară. Jucătorii pregătiţi de Ioan Radu vor întâlni de la ora 11:00, la Fălticeni, divizionara secundă FCM Bacău.

După remizele înregistrate în faţa unor formaţii de Liga a III-a, sucevenii vor încerca să facă o figură mult mai bună în compania celor de la FCM Bacău, echipă care emite pretenţii la promovare în următorul sezon. Jucătorii Cetăţii s-au întors sâmbătă din cantonamentul de la Poiana Negri, iar până marţi au avut liber. De cealaltă parte, băcăuanii se află în faţa primului meci de verificare din această vară, întrucât trupa lui Gheorghe Poenaru nu a susţinut niciun amical în cantonamentul de la Târgu Ocna.

“In programul de meciuri amicale ar mai putea fi un joc cu FC Botosani, in rest sunt doar echipe de Liga a III-a. Asadar, jocul cu FCM Bacau poate sa ne edifice intr-o oarecare masura aupra potentialului unor jucatori. Aici ar fi importanta meciului, in rest sunt doua echipe, probabil in stadii diferite de pregatire, tinand cont ca ei au terminat cantonamentul mai repede decat noi. Are si acest lucru importanta, dar nu atat de mare”, a declarat antrenorul Cetatii, Ioan Radu.

În amicalul de miercuri, Ioan Radu nu va conta pe Dumitru şi pe Constantin Colban, cei doi atacanţi fiind accidentaţi. În ediţia trecută de campionat Cetatea şi FCM Bacău şi-au împărţit în mod egal punctele. Sucevenii au câştigat cu scorul de 1-0 pe Areni, iar în retur, băcăuanii s-au impus cu acelaşi scor pe propriul teren.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical de Liga a II-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*