CSSM Bacău – CSU Suceava: 26-34

CSU Suceava a reusit a doua victorie in meciurile de pregatire din aceasta iarna, dupa ce s-a impus vineri, pe terenul Stiintei Bacau, cu scorul de 34-26.

Principala candidata la promovare, formatia bacauana a tinut ritmul cu trupa lui Adrian Chirut doar in prima repriza, incheiata la egalitate, scor 14-14. Pe fondul reusitelor semnate de Burlacu, Polocoser si Sandu, universitarii s-au descatusat dupa pauza, castigand in final la o diferenta de opt goluri, 34-26.

A fost un amical util in care au reluat intreg lotul de jucatori si am testat doua sisteme de joc in aparare. Sper sa crestem de la meci la meci si sa ajungem in forma maxima in partea a doua a sezonului regulat, decisiva pentru indeplinirea obiectivului”, a precizat Adrian Chirut.

Formatia suceveana a marcat in amicalul de la Bacau prin Burlacu (7 goluri), Polocoser (5 goluri), Sandu (5 goluri), Tarzioru (3 goluri), Olariu (3 goluri), Costea (3 goluri), Baican (3), I. Tcaciuc (2), Cotinghiu (2) si Potera (1).

Miercuri si joi, universitarii se vor afla la Bucuresti, pentru doua meciuri amicale in compania Stelei, ultimele inainte de reluarea Ligii Zimbrilor la handbal masculin, programata sa aiba loc miercuri, 31 ianuarie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "CSSM Bacău – CSU Suceava: 26-34"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*