Amical | Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta: 1-2

Foresta a obtinut o victorie de moral cu zece zile inainte de reluarea campionatului Ligii a III-a.

Trupa antrenata de Petre Grigoras s-a impus marti dupa-amiaza, in fata celor de la CSM Ceahlaul Piatra Neamt, cu scorul de 2-1, intr-un meci amical desfasurat pe terenul central de sub Pietricica.

“Galben-verzii” au deschis scorul in minutul 31, prin Cerlinca, care a inscris cu capul din centrarea lui Druga si isi puteau dubla avantajul daca Martin nu nimerea bara inainte de pauza. Cerlinca si-a trecut in cont dubla in minutul 75, dupa ce a fost lasat singur cu portarul advers de o deviere a lui Marin. Gazdele au redus din diferenta peste doar doua minute, cand Pintea l-a surprins pe Mociu cu un sut pe centrul portii de la 25 de metri si chiar puteau egala pe final cand au nimerit bara.

Ceahlaul – Foresta s-a terminat 1-2, iar gruparea suceveana bifeaza a saptea victorie in amicale.

Foresta: Carbune – Sumanariu, Celeadnic, Mateciuc, Druga – Cerlinca, Ungurianu, Rigoni, Cainari, Filip – Martin. Au mai intrat: Mociu, Bilba – Stanescu, Marin, Burghele, Diallo, Neacsu, Corduneanu si Mandiuc.

In ultimul amical inainte de startul returului, Foresta va evolua sambata, de la ora 12.00, la Uricani, in compania Stiintei Miroslava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*