Amical | Ceahlăul – Bucovina Rădăuți: 1-4

scorul de 4-1. Salvata de la gol in debutul meciului de o interventie a portarului Puianu, formatia radauteana si-a dat drumul la joc si a inscris de doua ori pana la pauza. Danila a deschis mai intai scorul, dupa ce l-a driblat pe goalkeeperul nemtean si a trimis in poarta goala, iar Ungurianu a dublat avantajul, cu o lovitura de cap, din centrarea lui Alecsandru.  Ceahlaul a inceput mai bine repriza secunda, reusind sa reduca din diferenta prin M’Barga, care a transformat in gol o lovitura libera de la 20 de metri. Tapu a refacut ecartul oaspetilor, marcand in poarta fostei sale echipe cu un sut in forta din zece metri, dupa care Paius a semnat cel mai frumos gol al intalnirii, stabilind scorul final la 4-1 in favoarea echipei din Radauti cu o executie absolut superba din afara careului.

Bucovina: Puianu – Alecsandu, Vitu, Mihaes, Coaja – Danila, Ungurianu, Sahlean – Ciobanu, Ionesi, I. Plamada. Au mai intrat: Busuioc, Paius, Stoian, Netbai, Tapu, Antonesei si Coroama.

In urmatorul meci amical, trupa antrenata de Dorin Goian si Daniel Balan va evolua sambata dimineata, de la ora 10.00, pe terenul Somuzului Faticeni.

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Ceahlăul – Bucovina Rădăuți: 1-4"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*