Amical | Bucovina Rădăuți – Gloria Bistrița: 1-0

Bucovina Radauti se simte bine in amicale. Echipa antrenata de Dorin Goian si Daniel Balan a bifat a treia victorie de startul pregatirilor de vara, dupa ce s-a impus vineri, in fata celor de la Gloria Bistrita, cu scorul de 1-0, intr-un meci desfasurat pe stadionul din Vatra Dornei.  Anuntat de ocaziile lui Danila si Plamada, singurul gol a venit in minutul 37, cand Coroama a preluat o minge la marginea careului si l-a invins pe portarul bistritenilor. Dupa pauza, Stoian, Baicu si Ionesi au fost aproape de a dubla avantajul Bucovinei, iar la poarta opusa, Zvoronciuc a fost salvat de bara.

Bucovina: Puianu, Alecsandru, Vitu, Mihaes, Coaja, Bejenar, Ungurianu, Danila, Coroama, Netbai, Plamada. Au mai intrat: Zvoronciuc, Antonesei, Ionesi, Stoian, Baicu, Sahlean, Ciobanu si Paius.

Pana la startul campionatului Ligii a III-a, formatia radauteana mai are in program nu mai putin de sase amicale cu: Aerostar Bacau (marti si pe 17 august), Somuz Falticeni (3 si 10 august), Ceahlaul Piatra Neamt (7 august) si FC Botosani II (13 august).

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Bucovina Rădăuți – Gloria Bistrița: 1-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*