Amical | Bucovina Rădăuţi – Foresta: 0-0

Foresta a testat doi jucatori noi pe parcursul meciului amical cu Bucovina Radauti, disputat marti dupa-amiaza, pe stadionul Municipal si incheiat fara gol, scor 0-0. Astfel, in repriza a doua, antrenorul Nuno Pedro i-a trimis pe teren pe atacantul belgian Boumina si pe Doumbia, un mijlocas din Mali.

Prima mare ocazie meciului amical dintre Bucovina Radauti si Foresta a apartinut gazdelor, Ciobanu fiind blocat in careu de portarul Began in minutul 28. Pana la pauza, “galben-verzii” au trecut in doua randuri pe langa gol la suturile trimise de Ruben Sumanariu si Kimbaloula, ambele fiind blocate cu succes de Prutean. In partea secunda, radautenii au ajuns la finalizare prin Ciobanu si Ionesi, care n-au nimerit insa tinta, in vreme ce forestierii au pus in pericol poarta aparata Puianu la o lovitura libera executata de Renquin.

Bucovina Radauti: Prutean – Alecsandru, Florescu, Visinar, Antonesei – Vitu, Jamilu – Macovei, Ungurianu, Stoian – Ciobanu. Pe parcurs au mai intrat: Prutean – Ionesi, I. Mihai, Timis, Iordan, Tironeac si Daniel Balan.

Foresta: Began – Onofras, Diallo, Masella, Belevschi – Cerlinca, Stanescu, Acolatse, Kimbaloula – Sumanariu, Chalabi. Au mai intrat: Ursache – Coroama, Belkacem, Renquin, Movsesyan, Boumina si Doumbia.

Miercuri seara este asteptat sa soseasca la Suceava si un portar din Tunisia.

Vor sa joace dupa-amiaza meciurile de pe Areni

Conducerea clubului sucevean intentioneaza ca sa mute meciurile Forestei de pe Areni dupa-amiaza. Primul joc care s-ar putea disputa dupa pranz, ar putea fi cel dintre Foresta si Dunarea Calarasi, programat pe 14 octombrie.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Amical | Bucovina Rădăuţi – Foresta: 0-0"

  1. De zeci de ani divizia B se disputa dimineata.Nu vad de ce sa se schimbe programul Forestei.Poate din cauza ca avem multi jucatori din tarile mai calde iar in anotimpul rece la noi diminetile sunt mai reci.Cred ca asta ar fi motivul.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*