Amical | Bucovina Rădăuți – FC Amicii Bruxelles: 2-0

Bucovina Radauti si FC Amicii Bruxelles si-au dat intalnire miercuri, pe stadionul din Fratautii Vechi, intr-un meci amical. Intr-o atmosfera de sarbatoare, cu tribuna plina si gratarele incinse la maximum pe margine, trupa antrenata de Dorin Goian si Daniel Balan s-a impus in final cu 2-0.

Cele doua echipe nu s-au menajat intr-o prima repriza echilibrata, in care cea mai mare ocazie i-a apartinut radauteanului Stoian, a carui sut din marginea careului mare a fost retinut de Bursuc. Bucovina avea sa-si asigure victoria dupa pauza, “alb-albastrii” reusind sa deschida scorul la jumatatea reprizei secunde prin I. Plamada, care a inscris cu un sut plasat pe langa goalkeeperul advers. Echipa romanilor din Bruxelles a cautat sa egaleze, dar Zvoronciuc s-a opus la trei ocazii ale “belgienilor”, iar pe contre radautenii au stabilit scorul final la 2-0 prin fundasul Alecsandru.

Bucovina Radauti (prima repriza): Puianu – Manolea, Vitu, Antonesei, Coaja – Bejenar, Ungurianu, Bosinceanu – Coroama, Stoian, Netbai. Bucovina (repriza a doua): Zvoronciuc – Alecsandru, Breniuc, Mihaes, Ciobanu – Danila, Paius, I. Plamada – Sahlean, Baicu, Ionesi.

De partea cealalta, FC Amicii Bruxelles a mizat  in meciul amical de miercuri pe mai multi jucatori care au trecut sau inca evolueaza la echipe din judetul Suceava, este vorba de Robert Acatrinei, Daniel Gigica, Andrei Ciutac, Dorel Grecu, Narcis Alexandru, Nolbert Solcan sau Emil Romas.

A fost un meci frumos in compania unei echipe de Liga a III-a din Romania, antrenata de doi fosti jucatori de talie internationala si cu un lot care are deja doua saptamani de pregatire in spate. Felicit echipa Amicii Bruxelles pentru prestatia de astazi (n.r. miercuri). Desi suntem in vacanta, am facut o figura frumoasa in primele 75 de minute, pana cand a trebuit sa facem schimbari in formula de joc. Am demostrat ca putem tine piept unei echipe profesioniste. Pe aceasta cale vreau sa multumesc clubului Bucovina Radauti pentru a acceptat invitatia de a juca acest amical si tin sa le doresc celor de acolo mult succes in viitoarea editie de campionat”, a precizat Doru Costea, antrenor si presedinte al echipei Amicii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Bucovina Rădăuți – FC Amicii Bruxelles: 2-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*