Amical | Bucovina Rădăuți – Aerostar Bacău: 1-0

Bucovina Radauti a bifat a patra victorie consecutiva de la startul pregatirilor de vara, dupa ce s-a impus marti, in fata Aerostarului Bacau, cu scorul de 1-0, intr-un amical disputat la Targu Neamt.

Cele doua formatii au incheiat alb o prima repriza in care Plamada si Coroama au semnat cele mai mari ocazii ale trupei antrenate de Dorin Goian si Daniel Balan. Unicul gol al intalnirii a fost consemnat in minutul 52, cand Mihaes a inscris cu un sut in forta dupa o lovitura libera indirecta. Gruparea bacauana a avut sansa egalarii pe final de joc, dar Puianu s-a opus la sutul lui Florescu.

Bucovina Radauti: Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Antonesei, Ciobanu – Bejenar, Ungurianu, Danila – Coroama, Plamada, Ionesi. Pe parcurs au mai intrat: Puianu, Baicu, Sahlean, Mihaes, Stoian, Coaja, Netbai, Tapu si Paius.

Pana la startul campionatului Ligii a III-a, programat pe 24 august, formatia radauteana mai are perfectate cinci amicale cu: Somuz Falticeni (3 si 10 august), Ceahlaul Piatra Neamt (7 august), FC Botosani II (13 august) si Aerostar Bacau (17 august).

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

1 Comentariu la "Amical | Bucovina Rădăuți – Aerostar Bacău: 1-0"

  1. Bucovineanu din Marginea . | 6 august 2021 at 14:59 | Răspunde

    Bravo!!! Sa o tineti tot din victorie in victorie !!! Va astept in liga 2 !!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*