„Ambitia celor de la Suceava va fi mare!”

Intr-un interviu luat de Daniel Babun si Doru Dinu Glavan de la Radio Resita, si prin amabilitatea celor de la www.eurohandbal.ro, antrenorul resitenilor, Aihan Omer s-a referit la dubla intalnire din finala Challenge Cup.

Avem multe sedinte de vizionare pentru a diseca foarte atent jocul echipei din Suceava. Este un meci cu multa incarcatura psihica si vrem ca sa reusim un joc bun. Chiar daca calificarea se joaca in doua manse, intotdeauna am jucat bine acasa si speram ca si de data aceasta sa facem un joc bun. Daca jucam bine va fi si o diferenta de scor, dar nu asta e important. Important este sa tratam ambele meciuri foarte serios si sa aducem cupa pentru a treia oara acasa.

In toate meciurile de acasa am fost foarte bine sprijiniti de public. Sunt sigur ca si de data aceasta publicul va avea un rol hotarator. Ca de obicei este al optulea jucator si noi ne mandrim cu acest public la fiecare meci.

E normal ca orice antrenor, inclusiv Petru Ghervan, daca a ajuns intr-o finala de cupa europeana sa-si doreasca sa o castige! E logic! Relatiile de prietenie si colaborare la echipa nationala sunt altele, iar in teren cand suntem adversari e altceva. Cred ca vor fi doua meciuri foarte disputate.

Ma deranjeaza faptul ca exista acel sentiment de siguranta si de multumire a jucatorilor nostrii pentru ca am castigat ambele meciuri din campionat impotriva echipei din Suceava. Va fi complet altceva in aceste doua meciuri. Motivatia si dorinta si ambitia celor de la Suceava va fi mult mai mare pentru ca joaca pentru prima oara o astfel de finala si ca si noi acum doi ani probabil isi doresc foarte mult sa castige si ei cupa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Ambitia celor de la Suceava va fi mare!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*