Al doilea hop în Cupa României

Iulian IonesiIulian Ionesi

Bucovina Radauti joaca miercuri, in Turul II al Cupei Romaniei, pe terenul celor de la ACS Dumitra, intr-un meci eliminatoriu, programat de la orele 17.30, pe stadionul “IPROEB” din Bistrita. In ciuda problemelor financiare existente la club, Ionesi si compania vor sa le ofere cadou suporterilor un parcurs cat mai lung in Cupa. “Galben-albastrii” nu concep sa se impiedice de ocupanta locului 8 in ultimul sezon al Ligii a IV-a din judetul Bistrita Nasaud.

Nu stim foarte multe despre adversari, ci doar ca au cativa jucatori care activeaza in competitiile de futsal. Mergem increzatori sa castigam acest meci pentru ca ne dorim foarte sa aducem o echipa de Liga a II-a la Radauti. Tinand cont de problemele financiare de la club, nu ne ardea noua de Cupa Romaniei, dar o facem mai mult pentru suporteri, mai ales ca in turul urmator al competitiei avem toate sansele sa jucam acasa”, a declarat antrenorul-jucator al Bucovinei, Iulian Ionesi.

Radautenii nu vor putea miza in intalnirea de miercuri, pe serviciile fundasului Polocoser, plecat sa sustina probe de joc la o formatie din Italia.

Bucovina Radauti ajuns in turul secund dupa ce au trecut in runda inaugurala, cu 1-0, de Bucovina II Ciocanesti. De partea cealalta, acceptata in competitie din postura de castigatoare a Cupei Romaniei la nivelul judetului Bistrita, ACS Dumitra a trecut in primul tur, la “masa verde”, 3-0, de FC Gloria Progresul.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Al doilea hop în Cupa României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*