AJF Suceava participă cu o selecționată județeană la un turneu internațional de fotbal în Belgia. Vezi lotul!

O selectionata a AJF Suceava va participa, in perioada 6-7 iulie, la un turneul international al diasporei, care va avea loc la Bruxelles. Invitatia a venit din partea domnului Dan Fodor, originar din Bosanci si stabilit de mult timp in Belgia. Acesta e un mare impatimit al fotbalului si, impreuna cu mai multi prieteni din tara noastra, a infiintat echipa FC Romania Bruxelles, care activeaza in ligile de amatori din Belgia.Aflat la cea de-a doua editie, turneul de la Bruxelles este organizat in colaborare cu Asociatia “Credinta si Deminitate” si va aduna la start, echipe ale diasporei din Belgia, America de Sud, Africa, Ucraina si selectionata AJF Suceava, condusa de Ciprian Anton.

Sunt incantati sa participam la un asemenea turneu. Este prima data cand o selectionata a AJF Suceava va lua parte la o competitie internationala, unde mai sunt invitate echipe din Europa, Africa si America Latina. Este o oportunitate imensa sa reprezentam Bucovina si Romania peste hotare. Speram sa repetam performanta tricolorilor mici si sa ajungem macar in semifinale. Pe viitor ne-am propus sa organizam un asemenea turneu la Suceava, cu ocazia lunii diasporei”, a precizat presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, care a tinut sa multumeasca firmelor Avastar, Ramiro, Railex si Inter Conti, care vor sustine financiar deplasarea

Selectionata suceveana merge in Belgia cu un lot de 16 jucatori: Lucian Bejenariu (Zimbrul Siret), Ionut Bicleanu (Viitorul Liteni) –portari, Razvan Bigu (Moldova Draguseni), Alexandru Dragomir (Viitorul Veresti), Mihaita Gheorghita (Viitorul Veresti), Bogdan Prichici (Viitorul Liteni), Catalin Solcan (Viitorul Liteni), Ciprian Iesan (Juniorul Suceava), Vasile Ilisoi (Juniorul Suceava), Andrei Aileni (Somuzul Preutesti), Ionut Gheorghe (Somuzul Preutesti), Catalin Vasiliu (Somuzul Preutesti), Iulian Sulschi (Sporting Poieni Solca), Bogdan Ailiesei (Viitorul Veresti), Andrei Ciobanu (Siretul Dolhasca) – jucatori de camp. Antrenori: Bogdan Grosu si Demis Maranda.

COMENTARII:

2 Comentarii la "AJF Suceava participă cu o selecționată județeană la un turneu internațional de fotbal în Belgia. Vezi lotul!"

  1. liga a 5-a nu are jucatori?

  2. Daca erau buni, jucau in liga a 4-a.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*